Zoenende Marokkaanse actrices zorgen voor ophef (video)
Marokkaanse actrice Oulaya Amamra nieuwe gezicht van Lacoste (video)
Donny Roelvink en Fajah komen met fitnessboek
60 Reacties
De twee actrices deelden deze week een kus op de rode loper op het filmfestival van Cannes
0 Reacties
Ter gelegenheid van haar 85-jarig jubileum heeft het internationale merk Lacoste een nieuwe reclamecampagne getiteld "Life is a beautiful sport".
0 Reacties
Donny Roelvink gaat andere mannen vertellen hoe ze het best kunnen trainen. De 21-jarige realityster gaat een fitnessboek schrijven en roept daarvoor de hulp in van fitnessgoeroe en schrijfster van de succesvolle Killerbody-boeken Fajah Lourens.
0 Reacties
Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol zijn de teamcaptains in de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music die SBS6 vanaf zaterdag 8 juni uitzendt. Kim-Lian van der Meij presenteert de zaterdagavondshow, kondigde SBS6 donderdag aan.
31 Reacties
De Saoedische zangeres Rotana Tarabzouni was op het podium te zien tijdens een set die controversieel werd afgesloten met een koran-recitatie.
0 Reacties
De stad Meknes organiseert van 14 tot en met 21 juni de eerste editie van het International Arab Film Festival (FIFAM).
10 Reacties
Dat blijkt uit voorlopige resultaten van de tweede nationale enquête over geweld tegen vrouwen
1 Reacties
Regisseurs van de nieuwe film Bad Boys 3 met Will Smith in de hoofdrol gaan een vervolg maken op de Vlaams-Nederlandse film Patser. Dit maakte het Brusselse productiehuis A-Team woensdag bekend op het filmfestival in Cannes, meldt Het Laatste Nieuws.
1 Reacties
Met 34 nieuwe hotels met in totaal 6.395 kamers staat Marokko op de 3e plaats in Afrika
2 Reacties
De Marokkaanse acteur Abdellah al-Omrani stierf op dinsdagavond na een lang ziektebed op 78-jarige leeftijd
3 Reacties
De in Marrakech wonende Congolese zanger verraste zijn fans na het delen van een video waarin hij de Koran reciteert.
3 Reacties
Mededeling aan mode-fans. Zara begint vandaag met online verkoop van haar producten in heel Marokko.
2 Reacties
Terwijl Madonna zich klaarmaakt voor de lancering van haar nieuwe album op 14 juni verscheen de diva op New York JFK luchthaven met een niqab
263 Reacties
De leeftijd waarop Nederlandse vrouwen hun eerste kind krijgen, is de 30 dicht genaderd. Gemiddeld waren ze vorig jaar 29,9 jaar, zo blijkt uit de laatste cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek een dag voor Moederdag heeft gepubliceerd.
0 Reacties
Het Twitteraccount van Gigi Hadid is vrijdag even gekaapt. Een hacker verzond via het account enkele racistische tweets. Het Amerikaanse model kon de hack na een tijdje ongedaan maken.
0 Reacties
Kim Kardashian en Kanye West zijn ouders geworden van hun vierde kind. De draagmoeder van het koppel is bevallen van hun zoon.
1 Reacties
Voor de herfst-2019-campagne werkte het luxe modehuis Balenciaga samen met fotograaf Jean-Pierre Attal die inspiratie putte uit de Marokkaanse woestijn.
1 Reacties
De controversiële Marokkaanse actrice Loubna Abidar is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft met een Egyptische zakenman. De actrice, bekend van de film Much Loved heeft het nieuws op sociale netwerken aangekondigd.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi