Orlando Bloom pronkt met opgezet skelet van zijn Marokkaanse hond
Scheidingskans neemt toe met leeftijdsverschil
Professor stapt op na Netflix-serie 'When They See Us'
2 Reacties
De H&M Home winkels zitten deze zomer vol met items die door Marokko zijn geïnspireerd.
0 Reacties
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
0 Reacties
Nasrdin Dchar doet dit jaar mee aan het theater- en dansprogramma op Lowlands. De acteur voert er zijn solovoorstelling JA op, maakte de festivalorganisatie donderdag bekend.
0 Reacties
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
5 Reacties
Hoe kleiner het leeftijdsverschil, hoe groter de kans dat stellen - gehuwd of ongehuwd - bij elkaar blijven. Bij een leeftijdsverschil van meer dan vijf jaar neemt de scheidingskans echter toe.
4 Reacties
Bloom gaf ook toe dat hij het skelet van zijn geliefde Marokkaanse hond elke nacht welterusten wenst.
0 Reacties
De Marokkaanse French Montana, de Algerijnse Khaled en de Marokkaans-Duitse rapper Farid Beng hebben onlangs een remake van "Abdelkader Ya Boualem" uitgebracht.
0 Reacties
Ali B heeft vanaf maandag zijn eigen programma op SBS6, maar dat betekent niet dat de rapper exclusief aan de slag gaat voor die zender. Voor de camera van het ANP zegt Ali “nooit” te zullen tekenen bij één zender of omroep.
0 Reacties
Het schatrijke paar heeft al langer dan twee jaar een relatie.
1 Reacties
De eerste Ramadan Conference van Najib Amhali heeft woensdagavond 646. 000 kijkers getrokken. De show valt daarmee nét buiten de kijkcijfer-top 10, blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.
0 Reacties
De Marokkaanse rapper viert het einde van de ramadan in het gezelschap van Kourtney Kardashian
0 Reacties
De rappers Boef en Frenna worden door stichting Music#MeToo beschuldigd van vrouwonvriendelijk gedrag en discriminatie van vrouwen.
0 Reacties
Ali B gaat met zijn nieuwe programma Ali’s mensentuin mogelijk op aardig wat tenen trappen. “Het risico is dat er straks mensen in het land zijn die beledigd zijn”, zegt hij voor de camera van het ANP.
0 Reacties
Een video op Instagram toont een uitwisseling tussen Sheikh Redouane Ben Abdeslam en Atlasleeuw Nordin Amrabat
0 Reacties
Duncan Laurence werd door Jan en alleman gefeliciteerd met zijn songfestivalwinst, maar één felicitatie ontbrak. Die van Ali B, de rapper en coach in The Voice of Holland, waar Duncan in 2014 aan deelnam.
0 Reacties
RTL gaat opnieuw een co-productie aan met een Vlaamse zender. Samen met VIER wordt de show De Battle gemaakt waarin twee bekende Nederlanders en twee bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen.
0 Reacties
Marwan Kenzari kan weer een buitenlandse film op zijn naam schrijven. De Nederlands-Tunesische acteur heeft een rol te pakken in de nieuwe actiethriller Old Guard waarin ook Charlize Theron te zien is. Dat meldt The Hollywood Reporter.
57 Reacties
De twee actrices deelden deze week een kus op de rode loper op het filmfestival van Cannes
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi