0 Reacties
Twee ruziënde Franse rappers moeten op zoek naar een andere locatie voor een lucratief kooigevecht.
5 Reacties
Gigi en Bella Hadid hebben op vakantie op het Griekse eiland Mykonos de schrik van hun leven gehad. Uit de villa waarin de twee zusjes verbleven om de verjaardag van zus Alana te vieren, namen dieven allerlei persoonlijke spullen mee.
0 Reacties
Nasrdin Dchar is het op zijn zachts gezegd niet eens met de invoering van het burkaverbod in Nederland sinds 1 augustus.
shownieuws
Saad Lamjarred heeft onlangs zijn nieuwe videoclip vrijgegeven voor het nummer 'Njibek Njibek' met DJ Van
19 Jun
0 REACTIES
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
18 Jun
0 REACTIES
Nasrdin Dchar doet dit jaar mee aan het theater- en dansprogramma op Lowlands. De acteur voert er zijn solovoorstelling JA op, maakte de festivalorganisatie donderdag bekend.
13 Jun
0 REACTIES
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
13 Jun
1 REACTIES
Bloom gaf ook toe dat hij het skelet van zijn geliefde Marokkaanse hond elke nacht welterusten wenst.
12 Jun
4 REACTIES
De Marokkaanse French Montana, de Algerijnse Khaled en de Marokkaans-Duitse rapper Farid Beng hebben onlangs een remake van "Abdelkader Ya Boualem" uitgebracht.
11 Jun
0 REACTIES
Ali B heeft vanaf maandag zijn eigen programma op SBS6, maar dat betekent niet dat de rapper exclusief aan de slag gaat voor die zender. Voor de camera van het ANP zegt Ali “nooit” te zullen tekenen bij één zender of omroep.
11 Jun
0 REACTIES
Het schatrijke paar heeft al langer dan twee jaar een relatie.
8 Jun
0 REACTIES
De eerste Ramadan Conference van Najib Amhali heeft woensdagavond 646. 000 kijkers getrokken. De show valt daarmee nét buiten de kijkcijfer-top 10, blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.
6 Jun
1 REACTIES
De Marokkaanse rapper viert het einde van de ramadan in het gezelschap van Kourtney Kardashian
5 Jun
0 REACTIES
De rappers Boef en Frenna worden door stichting Music#MeToo beschuldigd van vrouwonvriendelijk gedrag en discriminatie van vrouwen.
3 Jun
0 REACTIES
Ali B gaat met zijn nieuwe programma Ali’s mensentuin mogelijk op aardig wat tenen trappen. “Het risico is dat er straks mensen in het land zijn die beledigd zijn”, zegt hij voor de camera van het ANP.
3 Jun
0 REACTIES
Duncan Laurence werd door Jan en alleman gefeliciteerd met zijn songfestivalwinst, maar één felicitatie ontbrak. Die van Ali B, de rapper en coach in The Voice of Holland, waar Duncan in 2014 aan deelnam.
29 May
0 REACTIES
RTL gaat opnieuw een co-productie aan met een Vlaamse zender. Samen met VIER wordt de show De Battle gemaakt waarin twee bekende Nederlanders en twee bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen.
29 May
0 REACTIES
Marwan Kenzari kan weer een buitenlandse film op zijn naam schrijven. De Nederlands-Tunesische acteur heeft een rol te pakken in de nieuwe actiethriller Old Guard waarin ook Charlize Theron te zien is. Dat meldt The Hollywood Reporter.
29 May
0 REACTIES
De twee actrices deelden deze week een kus op de rode loper op het filmfestival van Cannes
25 May
58 REACTIES
Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol zijn de teamcaptains in de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music die SBS6 vanaf zaterdag 8 juni uitzendt. Kim-Lian van der Meij presenteert de zaterdagavondshow, kondigde SBS6 donderdag aan.
23 May
0 REACTIES
Regisseurs van de nieuwe film Bad Boys 3 met Will Smith in de hoofdrol gaan een vervolg maken op de Vlaams-Nederlandse film Patser. Dit maakte het Brusselse productiehuis A-Team woensdag bekend op het filmfestival in Cannes, meldt Het Laatste Nieuws.
15 May
1 REACTIES
De Marokkaanse acteur Abdellah al-Omrani stierf op dinsdagavond na een lang ziektebed op 78-jarige leeftijd
15 May
2 REACTIES
De in Marrakech wonende Congolese zanger verraste zijn fans na het delen van een video waarin hij de Koran reciteert.
14 May
3 REACTIES
Terwijl Madonna zich klaarmaakt voor de lancering van haar nieuwe album op 14 juni verscheen de diva op New York JFK luchthaven met een niqab
12 May
3 REACTIES
Het Twitteraccount van Gigi Hadid is vrijdag even gekaapt. Een hacker verzond via het account enkele racistische tweets. Het Amerikaanse model kon de hack na een tijdje ongedaan maken.
11 May
0 REACTIES
Kim Kardashian en Kanye West zijn ouders geworden van hun vierde kind. De draagmoeder van het koppel is bevallen van hun zoon.
10 May
0 REACTIES
De controversiële Marokkaanse actrice Loubna Abidar is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft met een Egyptische zakenman. De actrice, bekend van de film Much Loved heeft het nieuws op sociale netwerken aangekondigd.
10 May
1 REACTIES
"Sheikh Montana was er om de eerste nacht van Ramadan te vieren"
7 May
3 REACTIES
< 1 2 3 4 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi