0 Reacties
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
1 Reacties
Freek de Jonge denkt erover vluchtelingen in huis te nemen. De cabaretier zegt dit in een openhartig interview voor het tijdschrift AdRem dat vrijdag verschijnt.
0 Reacties
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
shownieuws
Het duurt nog even, maar Ali B is al langzaam aan het warmlopen voor zijn Roast op Comedy Central. De rapper kijkt ernaar uit, zo vertelde hij donderdag in RTL Boulevard.
31 Oct
3 REACTIES
De videoclip werd meer dan 700.00 keer bekeken in de eerste 24 uur na de lancering
31 Oct
4 REACTIES
abaretière Soundos El Ahmadi zal in februari tijdens Barney Dome een pijltje gooien tegen Raymond van Barneveld. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend.
18 Oct
0 REACTIES
Bij de opnames van Marvel's volgende film, Black Widow, zullen Hollywood-sterren als Scarlett Johannsen hun koffers moeten pakken voor Marokko
29 Sep
0 REACTIES
De Amerikaans-Marokkaanse rapper is de eerste ambassadeur van de campagne geworden en benadrukte de bijdrage die immigranten leveren aan de muziekindustrie.
29 Sep
1 REACTIES
Fidan Ekiz is in gesprek om talkshowhost Eva Jinek bij de KRO-NCRV op te volgen. Dat heeft de presentatrice donderdag verklapt aan Wilfred Genee in de radio-uitzending van Veronica Inside.
26 Sep
59 REACTIES
De Marokkaans-Franse Elmaleh vindt dat 90 seconden van geplagieerde inhoud niet zijn hele carrière zou moeten definiëren
26 Sep
0 REACTIES
Johan Nijenhuis, met hits als Verliefd op Cuba en Onze Jongens een van de succesvolste filmers van Nederland, gaat een film maken over Marokkaanse trouwtradities in Nederland.
25 Sep
5 REACTIES
ans van de serie Mocro Maffia moeten nog even geduld hebben. Het tweede seizoen van de misdaadserie is vanaf april 2020 te zien bij Videoland, heeft het videoplatform donderdag bekendgemaakt op Instagram.
29 Aug
0 REACTIES
Twee ruziënde Franse rappers moeten op zoek naar een andere locatie voor een lucratief kooigevecht.
17 Aug
0 REACTIES
Gigi en Bella Hadid hebben op vakantie op het Griekse eiland Mykonos de schrik van hun leven gehad. Uit de villa waarin de twee zusjes verbleven om de verjaardag van zus Alana te vieren, namen dieven allerlei persoonlijke spullen mee.
10 Aug
5 REACTIES
Nasrdin Dchar is het op zijn zachts gezegd niet eens met de invoering van het burkaverbod in Nederland sinds 1 augustus.
2 Aug
0 REACTIES
Loubna Abidar trouwt voor de derde keer
26 Jul
5 REACTIES
Boef heeft de in totaal twee jaar die hij in de cel zat naar eigen zeggen nuttig besteed. De 26-jarige rapper legde er de basis voor zijn carrière.
26 Jul
2 REACTIES
Cristiano Ronaldo hoeft niet langer te vrezen voor vervolging.
22 Jul
0 REACTIES
Habiba, een van de hoofdpersonen uit het tv-programma Groeten uit Holland is op 66-jarige leeftijd overleden. Dat heeft omroep BNNVARA op Facebook bekendgemaakt.
20 Jul
6 REACTIES
De beslissing werd genomen door de rechter.
19 Jul
10 REACTIES
Rapper 50 Cent en Janet Jackson zijn toegevoegd aan de line-up van het omstreden concert dat donderdag in Saoedi-Arabië plaatsvindt.
17 Jul
0 REACTIES
Meerdere bekende komieken hebben verklaard dat de Frans-Marokkaanse Netflix-ster hun werk heeft gekopieerd.
16 Jul
0 REACTIES
Ali B gaat aan het einde van het jaar op de pijnbank bij Comedy Central. Hij is de vierde Nederlander die wordt geroast. Dat maakte de zender donderdag bekend.
11 Jul
5 REACTIES
Rapper Boef gaat binnenkort mogelijk de strijd aan met Dafne Schippers. De rapper is naar eigen zeggen de 'fastest kid alive' en dat wil de sprintkampioene graag testen.
11 Jul
3 REACTIES
Nadia Moussaid is de nieuwe ambassadeur van Save the Children. De presentatrice reist deze zomer voor de kinderorganisatie af naar Bangladesh.
11 Jul
0 REACTIES
De arrestatie van de actrice en haar geliefde volgde na aangifte van de echtgenoot van de actrice.
10 Jul
42 REACTIES
Nicki Minaj cancelt een optreden in Saoedi-Arabië. Zij wil met deze stap duidelijk maken het niet eens te zijn met het gebrek aan vrouwen- en lhbt-rechten en vrijheid van meningsuiting in het land.
9 Jul
10 REACTIES
Wassim en zijn verloofde waren zelf onlangs te gast bij een bruiloft in een hotel in Rabat.
9 Jul
0 REACTIES
< 1 2 3 4 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi