0 Reacties
olgens Ali B is er niets mooiers dan grootouders samen met hun kinderen leuke dingen te laten doen en daarmee fijne herinneringen te maken.
0 Reacties
Nasrdin Dchar gaat vanaf september weer het theater in. De acteur gaat toeren met zijn nieuwe voorstelling ADEM.
18 Reacties
Rapper Boef heeft met zijn single Tout Est Bon het record verbroken van meest gestreamde track in Nederland op de dag van de release.
shownieuws
De populaire serie Mocro Maffia krijgt een derde seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een gescripte serie tot nu toe.
1 Apr
1 REACTIES
De Egyptische zangeres Enas Ezz Eldeen maakte zondagavond bekend dat ze positief is getest op het coronavirus.
31 Mar
3 REACTIES
Een vrouw beweert dat French Montana haar twee jaar geleden heeft aangerand. De anonieme dame heeft donderdag een aanklacht tegen de rapper ingediend, melden Amerikaanse media.
27 Mar
1 REACTIES
Veel Nederlanders lijken nog niet alle maatregelen tegen het coronavirus even serieus te nemen. Vooral het afstand houden bleek moeilijk en de stranden, bossen en parken bleven druk bezocht.
23 Mar
0 REACTIES
Najib Amhali komt komend seizoen met een speciale show ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als cabaretier. De voorstelling gaat 25 jaar live! heten.
20 Mar
1 REACTIES
Zangeres Anouk zit nog steeds vast in Marokko. Zij plaatste vrijdag weer een filmpje op Instagram waarin zij een update geeft van haar situatie.
20 Mar
2 REACTIES
Kickboxer Hari heeft op Instagram iedereen opgeroepen thuis te blijven om te helpen de verspreiding van het coronavirus in te dammen.
19 Mar
0 REACTIES
De coronacrisis heeft mogelijk ook gevolgen voor de beeldkwaliteit van streamingplatformen als Netflix. Een lagere kwaliteit moet overbelasting van het internet voorkomen.
18 Mar
0 REACTIES
nouk laat haar volgers weten dat ze voorlopig in Marrakech blijft. Het was "de moeilijkste beslissing ooit", zegt ze in een video op haar Instagram.
18 Mar
0 REACTIES
Anouk zit nog steeds vast in Marrakech vanwege het coronavirus.
18 Mar
0 REACTIES
Model en actrice Touriya Haoud (42) kreeg dit jaar te horen dat ze lymfeklierkanker heeft. Inmiddels heeft ze drie chemokuren ondergaan.
18 Mar
0 REACTIES
De tweede reeks van de misdaadserie Mocro Maffia gaat eerder van start dan gepland. Het nieuwe seizoen van de populaire serie, dat eigenlijk op 2 april zou beginnen, is vanaf vrijdag al te zien bij Videoland.
17 Mar
1 REACTIES
Anouk kan nu ze is gestrand in Marrakech vanwege de coronacrisis op veel hulp rekenen.
17 Mar
2 REACTIES
Boef vindt dat de mensen die in de zorg werkzaam zijn veel meer moeten verdienen, zeker in tijden van de huidige coronacrisis.
15 Mar
1 REACTIES
De Amsterdamse rapper, activist, ondernemer en straatfilosoof Appa is terug
14 Mar
0 REACTIES
Selma Omari breidt haar repertoire uit gaat het muzikale pad op!
14 Mar
6 REACTIES
Ibtissam, die samen met haar zus Dounia Batma in verband wordt gebracht met de omstreden chantagezaak, is opnieuw aangehouden door de Marokkaanse politie
14 Mar
0 REACTIES
Twee grote Nederlandse films die de komende drie weken uit zouden komen in de Nederlandse bioscopen, zijn voorlopig uitgesteld.
13 Mar
0 REACTIES
li B gaat allesbehalve failliet vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Dat verduidelijkt de rapper na berichtgeving in de media dat hij zich zorgen zou maken over een aanstaand faillissement.
13 Mar
1 REACTIES
De geplande voorstellingen van comedian Najib Amhali op 12, 13 en 14 maart in Theater aan de Parade in Den Bosch worden verplaatst vanwege de verspreiding van het coronavirus in Nederland.
12 Mar
0 REACTIES
Het Eurovisiesongfestival gaat gewoon door, ondanks de coronacrisis. Dat zegt de Rotterdamse wethouder Said Kasmi in een interview met het AD.
12 Mar
1 REACTIES
Een rechtbank in New York heeft de voormalige filmproducent Harvey Weinstein wegens aanranding en verkrachting veroordeeld tot een gevangenisstraf van 23 jaar.
11 Mar
0 REACTIES
Er komen extra shows van de Ramadan Conference in Gouda, Hengelo en Doetinchem. Dit maakte Najib Amhali zaterdag bekend op Instagram.
7 Mar
0 REACTIES
Najib Amhali staat op 5 april eenmalig in AFAS Live met de Marokkaanse popzanger Douzi.
2 Mar
0 REACTIES
Rapper Lil Wayne zou de geschenken hebben ontvangen toen hij eind november in de Saoedische hoofdstad Riyadh was
25 Feb
11 REACTIES
< 1 2 3 4 5 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi