0 Reacties
Twee ruziënde Franse rappers moeten op zoek naar een andere locatie voor een lucratief kooigevecht.
5 Reacties
Gigi en Bella Hadid hebben op vakantie op het Griekse eiland Mykonos de schrik van hun leven gehad. Uit de villa waarin de twee zusjes verbleven om de verjaardag van zus Alana te vieren, namen dieven allerlei persoonlijke spullen mee.
0 Reacties
Nasrdin Dchar is het op zijn zachts gezegd niet eens met de invoering van het burkaverbod in Nederland sinds 1 augustus.
shownieuws
De premier van de film staat gepland voor over twee weken
7 May
0 REACTIES
De Portugese sterspeler bezorgde zijn ploeg vlak voor tijd in de Turin Derby in eigen huis een 1-1-gelijkspel tegen Torino.
5 May
1 REACTIES
De coming of age-film vertelt over de 15-jarige Amsterdams-Marokkaanse Samir die fantastisch trompet kan spelen en wordt aangenomen op het blanke Muzieklyceum Zuid.
4 May
0 REACTIES
De extra aflevering van Dream School was maandagavond het best bekeken programma op NPO 3. Naar de live-uitzending, gepresenteerd door Ajouad El Miloudi, keken 420. 000 kijkers.
30 Apr
0 REACTIES
Jonge Amerikanen pleegden vaker zelfmoord in de maand nadat Netflix 13 Reasons Why online zette. Deze serie draait om een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd.
30 Apr
0 REACTIES
Ajouad El Miloudi presenteert maandagavond de extra aflevering van Dream School. Het wordt een live-uitzending waarin Ajouad leerlingen interviewt over hoe het is om mee te doen aan het tv-programma.
29 Apr
0 REACTIES
De Amerikaanse actrice Jessica Alba vierde gisteren, zondag, haar verjaardag in de okerkleurige stad met haar man, Cash Warren.
29 Apr
0 REACTIES
Idris Elba, die door People is uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2018', is in het huwelijksbootje gestapt. De Britse acteur trouwde vrijdag met Sabrina Dhowre in het Ksar Char Bagh hotel in Marrakesh.
27 Apr
0 REACTIES
De Amerikaanse hiphopband The Black Eyed Peas treedt op dinsdag 25 juni op bij het OLM Souissi-podium als onderdeel van het muziekfestival Mawazine (21-29 juni 2019).
25 Apr
4 REACTIES
Soundos El Ahmadi heeft Robert Jensen nog een trap na gegeven na het verliezen van zijn talkshow.
24 Apr
22 REACTIES
Nasrdin Dchar heeft een koppel gevonden dat hij gaat trouwen voorafgaand aan de laatste voorstelling van zijn stuk JA!.
22 Apr
0 REACTIES
De Franse rapper Maître Gims en de Colombiaanse zanger Juan Luis Londono Arias, bekend onder zijn artiestennaam Maluma, hebben net hun nieuwe videoclip opgenomen in Marrakech.
21 Apr
2 REACTIES
Iman Lamiri plaatste vorige week een bizarre video op haar Instagram-account waarin ze haar fans vertelt dat zij de Mahdi is, die vóór de dag des oordeels zal verschijnen om de wereld van het kwaad te verlossen.
20 Apr
15 REACTIES
Het is Hassan El Fed zelf die dit bevestigde.
15 Apr
0 REACTIES
Cinéma Arabe viert dit jaar alweer haar vijftiende verjaardag.
12 Apr
0 REACTIES
Benzema, Carvajal en Asensio zijn allemaal gespot terwijl ze aan het genieten zijn van Marrakech.
11 Apr
1 REACTIES
Actievoerende Palestijnen doen een oproep aan Madonna om geen optreden te verzorgen tijdens het Eurovisiesongfestival in mei in Tel Aviv.
10 Apr
5 REACTIES
Fajah Lourens hoopt haar droomman via televisie te vinden.
10 Apr
0 REACTIES
Een aantal Nederlandse theaters gaat tijdens de vastenmaand Ramadan na de voorstelling JA! van acteur Nasrdin Dchar een Iftar organiseren.
10 Apr
0 REACTIES
Het vervolg op de jaren tachtig-komedie Coming to America gaat er komen.
9 Apr
0 REACTIES
De Turkse actrice Chaimae Korkmaz was in Marokko.
1 Apr
0 REACTIES
De populairste Spaanstalige serie van deze tijd krijgt een vervolg.
1 Apr
0 REACTIES
Onlangs onthulde de Puerto Ricaanse zangeres en actrice dat er een samenwerking met French Montana op komst is. De nieuwe single heet "Medicine."
29 Mar
1 REACTIES
De Marokkaanse modeontwerper Hassan Bouchikhi ontwierp een rood-groene kaftan voor de Turkse ster Gaye Turgut, die bij Marokkanen vooral bekend is als 'Manar'.
25 Mar
0 REACTIES
Dat kondigden beide rappers aan via een video op Instagram.
15 Mar
5 REACTIES
< 1 2 3 4 5 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi