0 Reacties
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
1 Reacties
Freek de Jonge denkt erover vluchtelingen in huis te nemen. De cabaretier zegt dit in een openhartig interview voor het tijdschrift AdRem dat vrijdag verschijnt.
0 Reacties
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
shownieuws
De prins van de rai zal met een aantal andere rai-sterren deelnemen aan het Rai-festival dat plaatsvindt van 16 t/m 20 juli.
8 Jul
1 REACTIES
Amazon-baas Jeff Bezos is vrijdag officieel gescheiden van zijn vrouw MacKenzie Tuttle. Een rechter in Washington ondertekende het document dat de scheiding formeel maakt.
6 Jul
4 REACTIES
Voor zangeres Joss Stone is een bezoek aan Iran anders gelopen dan ze had gedacht. De lokale autoriteiten dachten dat de Grammy Award-winnares, die op wereldtournee is, een concert zou geven in het islamitische land maar dat was niet zo.
4 Jul
1 REACTIES
Sinds de breuk met de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami vorige maand, heeft Pamela Anderson onafgebroken nare onthullingen gedaan over haar ex
3 Jul
0 REACTIES
Duncan Laurence noemt het "super lief" dat Ali B hem, weliswaar tien dagen na zijn songfestivalwinst, een app'je stuurde om hem te feliciteren. Ali schaamde zich tegenover de songfestivalwinnaar, maar dat is volgens Duncan nergens voor nodig.
26 Jun
2 REACTIES
Pamela Anderson besloot haar ex Adil Rami publiekelijk aan de schandpaal te nagelen door hem openlijk te beschuldigen van overspel
26 Jun
0 REACTIES
De Backstreet Boys maken een comeback en kozen voor een optreden in Jeddah, Saoedi-Arabië.
25 Jun
0 REACTIES
Actrice Pamela Anderson is naar eigen zeggen bedrogen door haar vriend, de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami. "De afgelopen twee jaar van mijn leven waren één groot leugen", schrijft de Baywatch-ster dinsdag op Instagram.
25 Jun
0 REACTIES
Boef heeft met zijn single Guap zijn tiende nummer 1-hit te pakken. Om die mijlpaal te vieren, geeft de rapper twee vakanties weg aan zijn fans, zo laat hij weten op Instagram.
22 Jun
0 REACTIES
Een mijlpaal voor Boef. De rapper is deze week met zijn nieuwe single Guap binnengekomen op de eerste plaats in de Single Top 100. Het is de tiende keer dat Boef, alleen of met anderen, een nummer 1-hit scoort.
21 Jun
1 REACTIES
Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat er überhaupt iets te zien is, maar fans van Game of Thrones kunnen zich alvast gaan opmaken voor de prequel van de hitserie.
19 Jun
1 REACTIES
De Marokkaanse diva maakte een einde aan de geruchten door haar zwangerschap bekend te maken tijdens een concert in Agadir afgelopen weekend
19 Jun
5 REACTIES
Saad Lamjarred heeft onlangs zijn nieuwe videoclip vrijgegeven voor het nummer 'Njibek Njibek' met DJ Van
19 Jun
0 REACTIES
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
18 Jun
0 REACTIES
Nasrdin Dchar doet dit jaar mee aan het theater- en dansprogramma op Lowlands. De acteur voert er zijn solovoorstelling JA op, maakte de festivalorganisatie donderdag bekend.
13 Jun
0 REACTIES
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
13 Jun
1 REACTIES
Bloom gaf ook toe dat hij het skelet van zijn geliefde Marokkaanse hond elke nacht welterusten wenst.
12 Jun
4 REACTIES
De Marokkaanse French Montana, de Algerijnse Khaled en de Marokkaans-Duitse rapper Farid Beng hebben onlangs een remake van "Abdelkader Ya Boualem" uitgebracht.
11 Jun
0 REACTIES
Ali B heeft vanaf maandag zijn eigen programma op SBS6, maar dat betekent niet dat de rapper exclusief aan de slag gaat voor die zender. Voor de camera van het ANP zegt Ali “nooit” te zullen tekenen bij één zender of omroep.
11 Jun
0 REACTIES
Het schatrijke paar heeft al langer dan twee jaar een relatie.
8 Jun
0 REACTIES
De eerste Ramadan Conference van Najib Amhali heeft woensdagavond 646. 000 kijkers getrokken. De show valt daarmee nét buiten de kijkcijfer-top 10, blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.
6 Jun
1 REACTIES
De Marokkaanse rapper viert het einde van de ramadan in het gezelschap van Kourtney Kardashian
5 Jun
0 REACTIES
De rappers Boef en Frenna worden door stichting Music#MeToo beschuldigd van vrouwonvriendelijk gedrag en discriminatie van vrouwen.
3 Jun
0 REACTIES
Ali B gaat met zijn nieuwe programma Ali’s mensentuin mogelijk op aardig wat tenen trappen. “Het risico is dat er straks mensen in het land zijn die beledigd zijn”, zegt hij voor de camera van het ANP.
3 Jun
0 REACTIES
Duncan Laurence werd door Jan en alleman gefeliciteerd met zijn songfestivalwinst, maar één felicitatie ontbrak. Die van Ali B, de rapper en coach in The Voice of Holland, waar Duncan in 2014 aan deelnam.
29 May
0 REACTIES
< 1 2 3 4 5 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi