0 Reacties
De geruchten werden door het Italiaanse tijdschrift Novella 2000 de wereld in geslingerd en door tientallen nieuwsdiensten overgenomen
1 Reacties
Boef wordt niet bestraft voor twee snelheidsovertredingen die hij in 2017 zou hebben begaan. De rapper was namelijk niet de bestuurder, zo concludeerde de kantonrechter in Breda woensdag.
3 Reacties
Siham Raijoul gaat volgend jaar aan de slag voor Hart van Nederland. De presentatrice van het NOS Jeugdjournaal gaat eind januari voor het eerst aan het werk voor het SBS6-programma.
shownieuws
Ali B heeft vanaf maandag zijn eigen programma op SBS6, maar dat betekent niet dat de rapper exclusief aan de slag gaat voor die zender. Voor de camera van het ANP zegt Ali “nooit” te zullen tekenen bij één zender of omroep.
11 Jun
0 REACTIES
Het schatrijke paar heeft al langer dan twee jaar een relatie.
8 Jun
0 REACTIES
De eerste Ramadan Conference van Najib Amhali heeft woensdagavond 646. 000 kijkers getrokken. De show valt daarmee nét buiten de kijkcijfer-top 10, blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.
6 Jun
1 REACTIES
De Marokkaanse rapper viert het einde van de ramadan in het gezelschap van Kourtney Kardashian
5 Jun
0 REACTIES
De rappers Boef en Frenna worden door stichting Music#MeToo beschuldigd van vrouwonvriendelijk gedrag en discriminatie van vrouwen.
3 Jun
0 REACTIES
Ali B gaat met zijn nieuwe programma Ali’s mensentuin mogelijk op aardig wat tenen trappen. “Het risico is dat er straks mensen in het land zijn die beledigd zijn”, zegt hij voor de camera van het ANP.
3 Jun
0 REACTIES
Duncan Laurence werd door Jan en alleman gefeliciteerd met zijn songfestivalwinst, maar één felicitatie ontbrak. Die van Ali B, de rapper en coach in The Voice of Holland, waar Duncan in 2014 aan deelnam.
29 May
0 REACTIES
RTL gaat opnieuw een co-productie aan met een Vlaamse zender. Samen met VIER wordt de show De Battle gemaakt waarin twee bekende Nederlanders en twee bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen.
29 May
0 REACTIES
Marwan Kenzari kan weer een buitenlandse film op zijn naam schrijven. De Nederlands-Tunesische acteur heeft een rol te pakken in de nieuwe actiethriller Old Guard waarin ook Charlize Theron te zien is. Dat meldt The Hollywood Reporter.
29 May
0 REACTIES
De twee actrices deelden deze week een kus op de rode loper op het filmfestival van Cannes
25 May
58 REACTIES
Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol zijn de teamcaptains in de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music die SBS6 vanaf zaterdag 8 juni uitzendt. Kim-Lian van der Meij presenteert de zaterdagavondshow, kondigde SBS6 donderdag aan.
23 May
0 REACTIES
Regisseurs van de nieuwe film Bad Boys 3 met Will Smith in de hoofdrol gaan een vervolg maken op de Vlaams-Nederlandse film Patser. Dit maakte het Brusselse productiehuis A-Team woensdag bekend op het filmfestival in Cannes, meldt Het Laatste Nieuws.
15 May
1 REACTIES
De Marokkaanse acteur Abdellah al-Omrani stierf op dinsdagavond na een lang ziektebed op 78-jarige leeftijd
15 May
2 REACTIES
De in Marrakech wonende Congolese zanger verraste zijn fans na het delen van een video waarin hij de Koran reciteert.
14 May
3 REACTIES
Terwijl Madonna zich klaarmaakt voor de lancering van haar nieuwe album op 14 juni verscheen de diva op New York JFK luchthaven met een niqab
12 May
3 REACTIES
Het Twitteraccount van Gigi Hadid is vrijdag even gekaapt. Een hacker verzond via het account enkele racistische tweets. Het Amerikaanse model kon de hack na een tijdje ongedaan maken.
11 May
0 REACTIES
Kim Kardashian en Kanye West zijn ouders geworden van hun vierde kind. De draagmoeder van het koppel is bevallen van hun zoon.
10 May
0 REACTIES
De controversiële Marokkaanse actrice Loubna Abidar is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft met een Egyptische zakenman. De actrice, bekend van de film Much Loved heeft het nieuws op sociale netwerken aangekondigd.
10 May
1 REACTIES
"Sheikh Montana was er om de eerste nacht van Ramadan te vieren"
7 May
3 REACTIES
De premier van de film staat gepland voor over twee weken
7 May
0 REACTIES
De Portugese sterspeler bezorgde zijn ploeg vlak voor tijd in de Turin Derby in eigen huis een 1-1-gelijkspel tegen Torino.
5 May
1 REACTIES
De coming of age-film vertelt over de 15-jarige Amsterdams-Marokkaanse Samir die fantastisch trompet kan spelen en wordt aangenomen op het blanke Muzieklyceum Zuid.
4 May
0 REACTIES
De extra aflevering van Dream School was maandagavond het best bekeken programma op NPO 3. Naar de live-uitzending, gepresenteerd door Ajouad El Miloudi, keken 420. 000 kijkers.
30 Apr
0 REACTIES
Jonge Amerikanen pleegden vaker zelfmoord in de maand nadat Netflix 13 Reasons Why online zette. Deze serie draait om een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd.
30 Apr
0 REACTIES
Ajouad El Miloudi presenteert maandagavond de extra aflevering van Dream School. Het wordt een live-uitzending waarin Ajouad leerlingen interviewt over hoe het is om mee te doen aan het tv-programma.
29 Apr
0 REACTIES
< 1 2 3 4 5 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi