0 Reacties
Franse media meldt dat Laura Prioul, het eerste vermeende verkrachtingsslachtoffer van Lamjarred, haar beroepszaak heeft gewonnen.
0 Reacties
De gevierde popster, die al meer dan dertig miljoen platen verkocht, is op 28 en 29 mei samen met het Nederlands Kamerorkest te te horen tijdens het SOUK-Festival in het Amsterdamse Concertgebouw.
0 Reacties
Boef moet later dan gepland voor de rechter verschijnen in het hoger beroep tegen zijn rijverbod.
shownieuws
Bad Boys for Life werd gemaakt door het Marokkaans-Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.
18 Jan
5 REACTIES
Rihanna gaat weer als vrijgezel door het leven. De relatie met zakenman Hassan Jameel is na bijna drie jaar voorbij, onthult een ingewijde aan Us Weekly.
18 Jan
0 REACTIES
Het nieuwe nummer draagt de naam 'Salmane El Hazm' en heeft tot verontwaardigde reacties geleid onder fans van de zangeres
17 Jan
5 REACTIES
De 29-jarige Annabelle Zandbergen wordt de nieuwe presentator van het Jeugdjournaal. Zandbergen vervangt Siham Raijoul, die gaat werken voor het programma Hart van Nederland op SBS6.
13 Jan
0 REACTIES
Hakim Traïda is intens verdrietig dat hij afscheid moet nemen van zijn Sesamstraat-collega en vriend. De acteur en mimespeler had een bijzondere band met de zondag overleden Meneer Aart.
12 Jan
0 REACTIES
RTL vindt het geen probleem dat Ali B binnenkort bij SBS als jurylid in een zangwedstrijd te zien is. Dat heeft de zender vrijdag laten weten.
10 Jan
0 REACTIES
Ali B is binnenkort weer te zien als jurylid in een televisietalentenjacht. Hij completeert het team van de nieuwe SBS6-programma We Want More.
10 Jan
0 REACTIES
Cabaretiers Najib Amhali, Roué Verveer en Anuar gaan dit jaar de tweede Ramadan Conference maken.
10 Jan
0 REACTIES
Rapper Ali B hoeft de registratie van zijn theatershow 'Je suis Ali' niet aan te passen of offline te halen om een geluidsfragment dat daarin voorkomt.
9 Jan
2 REACTIES
De Nederlandse acteur Bilal Wahib is een van de 'Shooting Stars' op het aankomende filmfestival van Berlijn.
9 Jan
0 REACTIES
De zangeres en haar zus hebben samen 800.000 DH neergelegd voor hun vrijlating.
8 Jan
2 REACTIES
Nasrdin Dchar gaat zijn succesvoorstelling JA het komende jaar nog tweemaal spelen. De laatste Nederlandse opvoering van het stuk is op 11 februari in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
6 Jan
0 REACTIES
ajib Amhali is tijdens zijn vakantie op Curaçao overvallen. De cabaretier werd bedreigd met een mes en een vuurwapen, deelde hij via Instagram.
1 Jan
1 REACTIES
Dounia Batma heeft naar verluidt 500.000 DH borg betaald voor haar vrijlating.
30 Dec 2019
3 REACTIES
De zangeres mag het land niet verlaten zolang het 'Hamza-mon-bb'-onderzoek nog loopt.
29 Dec 2019
3 REACTIES
Als er een tweede seizoen komt van De Battle moeten RTL 4 en de Vlaamse zender Vier op zoek naar nieuwe kandidaten voor hun co-productie.
29 Dec 2019
0 REACTIES
Ibtissam Batma is naar verluidt betrokken bij het delen van persoonlijke informatie via Snapchat en Instagram onder de naam 'Hamza mon bb'.
27 Dec 2019
6 REACTIES
De Israëlische actrice Gal Gadot wil samen met haar man, producent Jaron Varsano, het boek Borderlife gaan verfilmen.
25 Dec 2019
0 REACTIES
De rapper gelooft dat hij in Marokko het slachtoffer was van zwarte magie
24 Dec 2019
0 REACTIES
Katja Schuurman, Najib Amhali, Gert Verhulst en James Cooke hebben diverse blessures opgelopen tijdens hun deelname aan de nieuwe tv-show De Battle.
22 Dec 2019
0 REACTIES
De zangeres is getrouwd met een Marokkaanse man en bekeerde zich in 2013 tot de islam
19 Dec 2019
4 REACTIES
Rappers als Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Emms, Boef, Frenna en Ali B worden volgend jaar wellicht alsnog onder ede verhoord.
18 Dec 2019
1 REACTIES
Zo'n 427.000 kijkers zagen dinsdagavond hoe onder meer Henry van Loon en Johan Goossens Ali B met de grond gelijk maakten in The Roast of Ali B.
18 Dec 2019
2 REACTIES
Shawn Dinero sprak lovend over een verkeersagent in Casablanca nadat de taxi waarin hij zat werd staande gehouden
17 Dec 2019
3 REACTIES
De speelfilm Rafaël van regisseur Ben Sombogaart heeft op het internationaal filmfestival van Agadir in Marokko twee prijzen gewonnen.
16 Dec 2019
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi