5 Reacties
Bad Boys for Life werd gemaakt door het Marokkaans-Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.
0 Reacties
Rihanna gaat weer als vrijgezel door het leven. De relatie met zakenman Hassan Jameel is na bijna drie jaar voorbij, onthult een ingewijde aan Us Weekly.
5 Reacties
Het nieuwe nummer draagt de naam 'Salmane El Hazm' en heeft tot verontwaardigde reacties geleid onder fans van de zangeres
shownieuws
De 29-jarige Annabelle Zandbergen wordt de nieuwe presentator van het Jeugdjournaal. Zandbergen vervangt Siham Raijoul, die gaat werken voor het programma Hart van Nederland op SBS6.
13 Jan
0 REACTIES
Hakim Traïda is intens verdrietig dat hij afscheid moet nemen van zijn Sesamstraat-collega en vriend. De acteur en mimespeler had een bijzondere band met de zondag overleden Meneer Aart.
12 Jan
0 REACTIES
RTL vindt het geen probleem dat Ali B binnenkort bij SBS als jurylid in een zangwedstrijd te zien is. Dat heeft de zender vrijdag laten weten.
10 Jan
0 REACTIES
Ali B is binnenkort weer te zien als jurylid in een televisietalentenjacht. Hij completeert het team van de nieuwe SBS6-programma We Want More.
10 Jan
0 REACTIES
Cabaretiers Najib Amhali, Roué Verveer en Anuar gaan dit jaar de tweede Ramadan Conference maken.
10 Jan
0 REACTIES
Rapper Ali B hoeft de registratie van zijn theatershow 'Je suis Ali' niet aan te passen of offline te halen om een geluidsfragment dat daarin voorkomt.
9 Jan
2 REACTIES
De Nederlandse acteur Bilal Wahib is een van de 'Shooting Stars' op het aankomende filmfestival van Berlijn.
9 Jan
0 REACTIES
De zangeres en haar zus hebben samen 800.000 DH neergelegd voor hun vrijlating.
8 Jan
2 REACTIES
Nasrdin Dchar gaat zijn succesvoorstelling JA het komende jaar nog tweemaal spelen. De laatste Nederlandse opvoering van het stuk is op 11 februari in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
6 Jan
0 REACTIES
ajib Amhali is tijdens zijn vakantie op Curaçao overvallen. De cabaretier werd bedreigd met een mes en een vuurwapen, deelde hij via Instagram.
1 Jan
1 REACTIES
Dounia Batma heeft naar verluidt 500.000 DH borg betaald voor haar vrijlating.
30 Dec 2019
3 REACTIES
De zangeres mag het land niet verlaten zolang het 'Hamza-mon-bb'-onderzoek nog loopt.
29 Dec 2019
3 REACTIES
Als er een tweede seizoen komt van De Battle moeten RTL 4 en de Vlaamse zender Vier op zoek naar nieuwe kandidaten voor hun co-productie.
29 Dec 2019
0 REACTIES
Ibtissam Batma is naar verluidt betrokken bij het delen van persoonlijke informatie via Snapchat en Instagram onder de naam 'Hamza mon bb'.
27 Dec 2019
6 REACTIES
De Israëlische actrice Gal Gadot wil samen met haar man, producent Jaron Varsano, het boek Borderlife gaan verfilmen.
25 Dec 2019
0 REACTIES
De rapper gelooft dat hij in Marokko het slachtoffer was van zwarte magie
24 Dec 2019
0 REACTIES
Katja Schuurman, Najib Amhali, Gert Verhulst en James Cooke hebben diverse blessures opgelopen tijdens hun deelname aan de nieuwe tv-show De Battle.
22 Dec 2019
0 REACTIES
De zangeres is getrouwd met een Marokkaanse man en bekeerde zich in 2013 tot de islam
19 Dec 2019
4 REACTIES
Rappers als Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Emms, Boef, Frenna en Ali B worden volgend jaar wellicht alsnog onder ede verhoord.
18 Dec 2019
1 REACTIES
Zo'n 427.000 kijkers zagen dinsdagavond hoe onder meer Henry van Loon en Johan Goossens Ali B met de grond gelijk maakten in The Roast of Ali B.
18 Dec 2019
2 REACTIES
Shawn Dinero sprak lovend over een verkeersagent in Casablanca nadat de taxi waarin hij zat werd staande gehouden
17 Dec 2019
3 REACTIES
De speelfilm Rafaël van regisseur Ben Sombogaart heeft op het internationaal filmfestival van Agadir in Marokko twee prijzen gewonnen.
16 Dec 2019
0 REACTIES
French Montana is na bijna twee weken weer vertrokken uit het ziekenhuis. De rapper werd maandagavond gespot bij een restaurant in Hollywood nadat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen.
11 Dec 2019
0 REACTIES
De Canadese zanger trad in 2018 op tijdens het Mawazine-festival in Marokko
10 Dec 2019
0 REACTIES
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
6 Dec 2019
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi