0 Reacties
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
1 Reacties
Freek de Jonge denkt erover vluchtelingen in huis te nemen. De cabaretier zegt dit in een openhartig interview voor het tijdschrift AdRem dat vrijdag verschijnt.
0 Reacties
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
shownieuws
ok acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik leggen Ali B het vuur na aan de schenen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
4 Dec
0 REACTIES
Saoediërs namen de opmerking van de rapper niet licht op en reageerden fel op de tweet van de Amerikaanse auto-tune-veteraan.
4 Dec
2 REACTIES
Acteur Bilal Wahib heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie Red Light, die wordt geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn.
4 Dec
0 REACTIES
De Amerikaanse studio CBS gaat een televisieserie maken van het boek Bestsellerboy van Mano Bouzamour. Het boek wordt bewerkt tot een tiendelige Nederlandstalige serie met Nederlandse acteurs.
3 Dec
0 REACTIES
Marco Borsato vertrouwt Ali B. "met zijn leven". Dat vertelt de zanger in het lange gesprek dat hij had met FunX-dj Fernando Halman voor zijn podcast Real Talk.
29 Nov
1 REACTIES
Rapper Sef komt binnenkort met zijn vijfde album met de titel El Salvador. Dat maakte hij vrijdag bekend bij de release van twee nieuwe tracks.
29 Nov
0 REACTIES
Soundos El Ahmadi heeft donderdagavond noodgedwongen haar theatershow in Steenwijk moeten afzeggen. Vlak voor aanvang viel ze flauw waardoor de cabaretière niet kon optreden.
29 Nov
3 REACTIES
Het gaat beter met French Montana. De rapper deelt donderdag een foto uit het ziekenhuis waar hij vorige week werd opgenomen met hartklachten.
29 Nov
0 REACTIES
Rappers Boef, Lil’ Kleine en Donnie, maar ook zangers Gerard Joling en Samantha Steenwijk en voetbalster Jackie Groenen maken dit jaar kans op de titel Dom Bontje.
28 Nov
1 REACTIES
Rob Geus is toegevoegd aan het lijstje bekende Nederlanders die Ali B op de hak mogen nemen, werd donderdag bekendgemaakt.
28 Nov
1 REACTIES
De film biedt perspectief op de situatie van de rechten van vrouwen in Marokko, volgens de directeur van het festival.
28 Nov
0 REACTIES
French Montana was uitgeput en leed aan ernstige uitdrogingsverschijnselen toen hij donderdag in het ziekenhuis werd opgenomen, zo weet TMZ.
27 Nov
0 REACTIES
Leuk nieuws voor Najib Amhali en zijn vrouw Niama. Hun oudste zoon Noah (7) mocht samen met zijn vader een rol inspreken voor de film Sonic The Hedgehog, iets wat beide ouders vol trots deelden via Instagram.
26 Nov
0 REACTIES
Henry van Loon, Prem Radhakishun en Brace zijn de eerste namen van het panel dat volgende maand Ali B op de slachtbank legt in The Roast of Ali B op Comedy Central.
22 Nov
2 REACTIES
Rapper French Montana is donderdag met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege heftige buikpijn en hartkloppingen.
22 Nov
0 REACTIES
De geruchten werden door het Italiaanse tijdschrift Novella 2000 de wereld in geslingerd en door tientallen nieuwsdiensten overgenomen
21 Nov
0 REACTIES
Boef wordt niet bestraft voor twee snelheidsovertredingen die hij in 2017 zou hebben begaan. De rapper was namelijk niet de bestuurder, zo concludeerde de kantonrechter in Breda woensdag.
19 Nov
1 REACTIES
Siham Raijoul gaat volgend jaar aan de slag voor Hart van Nederland. De presentatrice van het NOS Jeugdjournaal gaat eind januari voor het eerst aan het werk voor het SBS6-programma.
19 Nov
3 REACTIES
Het Amerikaanse Warner Music Group heeft per direct de samenwerking beëindigd met managementbureau SPEC en muzieklabel TRIFECTA, beide mede opgericht door Ali B.
15 Nov
1 REACTIES
Acteurs Nasrdin Dchar en Fadua El Akchaoui gaan komend voorjaar op tournee met een voorstelling over een halve eeuw Marokkaanse migratie in Nederland.
11 Nov
0 REACTIES
Acteur Bilal Wahib (20), bekend van de producties Mocro Maffia en De Libi, gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe eigentijdse bewerking van Hamlet van William Shakespeare.
8 Nov
0 REACTIES
Naast Montana zullen ook Egyptische superster Amr Diab, en het DJ-duo Dimitri Vegas en Lake Mike deelnemen aan het festival.
6 Nov
0 REACTIES
De streamingdienst heeft het nummer 'Ensay' verwijderd wegens inbreuk op het auteursrecht. De clip is al meer dan 170 miljoen keer bekeken.
5 Nov
0 REACTIES
Actrice en zangeres Lindsay Lohan heeft er een opmerkelijke nieuwe vriend bij.
1 Nov
1 REACTIES
Regisseur Johan Nijenhuis werkt samen met Najib Amhali en Kenneth Asporaat, de broer van komiek Jandino, aan een grote nieuwe Nederlandse familiefilm.
1 Nov
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi