0 Reacties
Regisseurs van de nieuwe film Bad Boys 3 met Will Smith in de hoofdrol gaan een vervolg maken op de Vlaams-Nederlandse film Patser. Dit maakte het Brusselse productiehuis A-Team woensdag bekend op het filmfestival in Cannes, meldt Het Laatste Nieuws.
2 Reacties
De Marokkaanse acteur Abdellah al-Omrani stierf op dinsdagavond na een lang ziektebed op 78-jarige leeftijd
2 Reacties
De in Marrakech wonende Congolese zanger verraste zijn fans na het delen van een video waarin hij de Koran reciteert.
shownieuws
Terwijl Madonna zich klaarmaakt voor de lancering van haar nieuwe album op 14 juni verscheen de diva op New York JFK luchthaven met een niqab
12 May
2 REACTIES
Het Twitteraccount van Gigi Hadid is vrijdag even gekaapt. Een hacker verzond via het account enkele racistische tweets. Het Amerikaanse model kon de hack na een tijdje ongedaan maken.
11 May
0 REACTIES
Kim Kardashian en Kanye West zijn ouders geworden van hun vierde kind. De draagmoeder van het koppel is bevallen van hun zoon.
10 May
0 REACTIES
De controversiële Marokkaanse actrice Loubna Abidar is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft met een Egyptische zakenman. De actrice, bekend van de film Much Loved heeft het nieuws op sociale netwerken aangekondigd.
10 May
1 REACTIES
"Sheikh Montana was er om de eerste nacht van Ramadan te vieren"
7 May
2 REACTIES
De premier van de film staat gepland voor over twee weken
7 May
0 REACTIES
De Portugese sterspeler bezorgde zijn ploeg vlak voor tijd in de Turin Derby in eigen huis een 1-1-gelijkspel tegen Torino.
5 May
1 REACTIES
De coming of age-film vertelt over de 15-jarige Amsterdams-Marokkaanse Samir die fantastisch trompet kan spelen en wordt aangenomen op het blanke Muzieklyceum Zuid.
4 May
0 REACTIES
De extra aflevering van Dream School was maandagavond het best bekeken programma op NPO 3. Naar de live-uitzending, gepresenteerd door Ajouad El Miloudi, keken 420. 000 kijkers.
30 Apr
0 REACTIES
Jonge Amerikanen pleegden vaker zelfmoord in de maand nadat Netflix 13 Reasons Why online zette. Deze serie draait om een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd.
30 Apr
0 REACTIES
Ajouad El Miloudi presenteert maandagavond de extra aflevering van Dream School. Het wordt een live-uitzending waarin Ajouad leerlingen interviewt over hoe het is om mee te doen aan het tv-programma.
29 Apr
0 REACTIES
De Amerikaanse actrice Jessica Alba vierde gisteren, zondag, haar verjaardag in de okerkleurige stad met haar man, Cash Warren.
29 Apr
0 REACTIES
Idris Elba, die door People is uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2018', is in het huwelijksbootje gestapt. De Britse acteur trouwde vrijdag met Sabrina Dhowre in het Ksar Char Bagh hotel in Marrakesh.
27 Apr
0 REACTIES
De Amerikaanse hiphopband The Black Eyed Peas treedt op dinsdag 25 juni op bij het OLM Souissi-podium als onderdeel van het muziekfestival Mawazine (21-29 juni 2019).
25 Apr
4 REACTIES
Soundos El Ahmadi heeft Robert Jensen nog een trap na gegeven na het verliezen van zijn talkshow.
24 Apr
22 REACTIES
Nasrdin Dchar heeft een koppel gevonden dat hij gaat trouwen voorafgaand aan de laatste voorstelling van zijn stuk JA!.
22 Apr
0 REACTIES
De Franse rapper Maître Gims en de Colombiaanse zanger Juan Luis Londono Arias, bekend onder zijn artiestennaam Maluma, hebben net hun nieuwe videoclip opgenomen in Marrakech.
21 Apr
2 REACTIES
Iman Lamiri plaatste vorige week een bizarre video op haar Instagram-account waarin ze haar fans vertelt dat zij de Mahdi is, die vóór de dag des oordeels zal verschijnen om de wereld van het kwaad te verlossen.
20 Apr
15 REACTIES
Het is Hassan El Fed zelf die dit bevestigde.
15 Apr
0 REACTIES
Cinéma Arabe viert dit jaar alweer haar vijftiende verjaardag.
12 Apr
0 REACTIES
Benzema, Carvajal en Asensio zijn allemaal gespot terwijl ze aan het genieten zijn van Marrakech.
11 Apr
1 REACTIES
Actievoerende Palestijnen doen een oproep aan Madonna om geen optreden te verzorgen tijdens het Eurovisiesongfestival in mei in Tel Aviv.
10 Apr
5 REACTIES
Fajah Lourens hoopt haar droomman via televisie te vinden.
10 Apr
0 REACTIES
Een aantal Nederlandse theaters gaat tijdens de vastenmaand Ramadan na de voorstelling JA! van acteur Nasrdin Dchar een Iftar organiseren.
10 Apr
0 REACTIES
Het vervolg op de jaren tachtig-komedie Coming to America gaat er komen.
9 Apr
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi