8 Reacties
De beslissing werd genomen door de rechter.
0 Reacties
Rapper 50 Cent en Janet Jackson zijn toegevoegd aan de line-up van het omstreden concert dat donderdag in Saoedi-Arabië plaatsvindt.
0 Reacties
Meerdere bekende komieken hebben verklaard dat de Frans-Marokkaanse Netflix-ster hun werk heeft gekopieerd.
shownieuws
Ali B gaat aan het einde van het jaar op de pijnbank bij Comedy Central. Hij is de vierde Nederlander die wordt geroast. Dat maakte de zender donderdag bekend.
11 Jul
0 REACTIES
Rapper Boef gaat binnenkort mogelijk de strijd aan met Dafne Schippers. De rapper is naar eigen zeggen de 'fastest kid alive' en dat wil de sprintkampioene graag testen.
11 Jul
3 REACTIES
Nadia Moussaid is de nieuwe ambassadeur van Save the Children. De presentatrice reist deze zomer voor de kinderorganisatie af naar Bangladesh.
11 Jul
0 REACTIES
De arrestatie van de actrice en haar geliefde volgde na aangifte van de echtgenoot van de actrice.
10 Jul
42 REACTIES
Nicki Minaj cancelt een optreden in Saoedi-Arabië. Zij wil met deze stap duidelijk maken het niet eens te zijn met het gebrek aan vrouwen- en lhbt-rechten en vrijheid van meningsuiting in het land.
9 Jul
10 REACTIES
Wassim en zijn verloofde waren zelf onlangs te gast bij een bruiloft in een hotel in Rabat.
9 Jul
0 REACTIES
De prins van de rai zal met een aantal andere rai-sterren deelnemen aan het Rai-festival dat plaatsvindt van 16 t/m 20 juli.
8 Jul
1 REACTIES
Amazon-baas Jeff Bezos is vrijdag officieel gescheiden van zijn vrouw MacKenzie Tuttle. Een rechter in Washington ondertekende het document dat de scheiding formeel maakt.
6 Jul
4 REACTIES
Voor zangeres Joss Stone is een bezoek aan Iran anders gelopen dan ze had gedacht. De lokale autoriteiten dachten dat de Grammy Award-winnares, die op wereldtournee is, een concert zou geven in het islamitische land maar dat was niet zo.
4 Jul
1 REACTIES
Sinds de breuk met de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami vorige maand, heeft Pamela Anderson onafgebroken nare onthullingen gedaan over haar ex
3 Jul
0 REACTIES
Duncan Laurence noemt het "super lief" dat Ali B hem, weliswaar tien dagen na zijn songfestivalwinst, een app'je stuurde om hem te feliciteren. Ali schaamde zich tegenover de songfestivalwinnaar, maar dat is volgens Duncan nergens voor nodig.
26 Jun
2 REACTIES
Pamela Anderson besloot haar ex Adil Rami publiekelijk aan de schandpaal te nagelen door hem openlijk te beschuldigen van overspel
26 Jun
0 REACTIES
De Backstreet Boys maken een comeback en kozen voor een optreden in Jeddah, Saoedi-Arabië.
25 Jun
0 REACTIES
Actrice Pamela Anderson is naar eigen zeggen bedrogen door haar vriend, de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami. "De afgelopen twee jaar van mijn leven waren één groot leugen", schrijft de Baywatch-ster dinsdag op Instagram.
25 Jun
0 REACTIES
Boef heeft met zijn single Guap zijn tiende nummer 1-hit te pakken. Om die mijlpaal te vieren, geeft de rapper twee vakanties weg aan zijn fans, zo laat hij weten op Instagram.
22 Jun
0 REACTIES
Een mijlpaal voor Boef. De rapper is deze week met zijn nieuwe single Guap binnengekomen op de eerste plaats in de Single Top 100. Het is de tiende keer dat Boef, alleen of met anderen, een nummer 1-hit scoort.
21 Jun
1 REACTIES
Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat er überhaupt iets te zien is, maar fans van Game of Thrones kunnen zich alvast gaan opmaken voor de prequel van de hitserie.
19 Jun
1 REACTIES
De Marokkaanse diva maakte een einde aan de geruchten door haar zwangerschap bekend te maken tijdens een concert in Agadir afgelopen weekend
19 Jun
8 REACTIES
Saad Lamjarred heeft onlangs zijn nieuwe videoclip vrijgegeven voor het nummer 'Njibek Njibek' met DJ Van
19 Jun
0 REACTIES
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
18 Jun
0 REACTIES
Nasrdin Dchar doet dit jaar mee aan het theater- en dansprogramma op Lowlands. De acteur voert er zijn solovoorstelling JA op, maakte de festivalorganisatie donderdag bekend.
13 Jun
0 REACTIES
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
13 Jun
1 REACTIES
Bloom gaf ook toe dat hij het skelet van zijn geliefde Marokkaanse hond elke nacht welterusten wenst.
12 Jun
4 REACTIES
De Marokkaanse French Montana, de Algerijnse Khaled en de Marokkaans-Duitse rapper Farid Beng hebben onlangs een remake van "Abdelkader Ya Boualem" uitgebracht.
11 Jun
0 REACTIES
Ali B heeft vanaf maandag zijn eigen programma op SBS6, maar dat betekent niet dat de rapper exclusief aan de slag gaat voor die zender. Voor de camera van het ANP zegt Ali “nooit” te zullen tekenen bij één zender of omroep.
11 Jun
0 REACTIES
1 2 3 > >>
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi